år 2013,

 
Började bra, med träning, ridning och skola.
I mars var jag med i min första tävling som har med träningen att göra, Aktiv Open. Bara en liten tävling för de på gymmet där man tävlade i bänk, bicepscurl, dips och chins. Jag är nöjd över att jag var med trots att ja förlorade, skulle kanske gått in för det mer...
 
Våren rullade sedan på och jag fick sommarjobb på ett äldreboende, natt, där jag även jobbar extra nu och trivs.
Vi började även under våren att kika runt på hus.
 
Sommaren var varm och fin, vädret var inget att klaga på. Men den tngdes av att Riffes fina vän Manadis blev sjuk och fick flyga till trappalanda, fina fina manadis. Riffe sörjde, verkligen sörjde. Stod på en fläck i hagen och såg inte alls ut att må bra. Vi letade efter en ny sällskapshäst och det var även här beslutet togs att jag skulle börja leta efter en till egen häst, vilket betydde att jag inte skulle ha tid för Fighter längre. Tråkigt men nu blev det som det blev. Charlie kom, en ettårig nordsvenskhingst som fick vara sällskap åt Riffe medan jag letade häst. Otroligt tacksam över att vi fick låna detta lilla charmtroll!
 
 
Sommaren gick och jag visste inte om jag skulle få fortsätta plugga eller inte pgs spärr, satte tentan och hittade Kennet, från Orsa. Charlie fick åka hem och Kennet fick flytta hem till oss i september.
 
 
Under sommaren hade vi även fortsatt kikat på hus och bestämde oss för att köpa ett, i Hällstad 100m från stallet. Underbart! lägenheten blev såld och vi blev husägare.
 
 
Hela hösten och vintern har därför bestått av renovering och även flytt samtidigt som jag ridit in Kennet och haft fullt upp i skolan. Vi trivs och har fått det så himla fint och Kennet har nu sin vintervila i en månad för att tänka igenom det han lärt sig...
 
en kort sammanfattning av de stora som hänt 2013...
 
 
 
 
 
 
mina dagar | | Kommentera |
Upp